Tvoje prednosti kod Norton

  • 8% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod Norton

Molimo Vas da obratite pažnju na to da se za kategoriju proizvoda "Norton Download Insurance, All Business Store products, Trialware, Norton Premiere Edition" ne ostvaruju Prednosti za člana. U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

O partneru Norton

Symantec je globalni lider u oblasti softverskih rešenja, koji svojim klijentima, od privatnih korisnika i malih preduzeća do globalnih firmi, omogućava zaštitu i upravljanje podacima i računarskim sistemima. Symantec softver i usluge efikasno smanjuju rizik poslovanja na mnogo načina i time stvaraju poverenje u sigurnost informacija koje se koriste ili skladište. Symantec ima za cilj da ukloni rizike koji su povezani sa informacijama, tehnologijama i procesima nezavisno od uređaja, platforme, interakcija ili lokacije.

ID broj trgovca
449000218

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Norton?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.