rentalcars.com

Tvoje prednosti kod rentalcars.com

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod rentalcars.com

Sve transakcije biti će prikazane u Eurima.
Period čekanja na prednosti za članove kod ove partnerske firme može da bude do 365 dana. U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

O partneru rentalcars.com

Rentalcars.com je najveća svetska online Rent a Car kompanija, sa 7,1 miliona rezervacija godišnje na 46.000 lokacija širom sveta. Sa korisnicima u 169 država izgradili su globalnu bazu, koju podržava web stranica dostupna na 40 jezika i različitim valutama. Svi korisnici imaju pristup višejezičnoj podršci putem telefona ili email-a.

 

Rentalcars.com surađuje sa svim glavnim rent a car firmama širom sveta, pa uvek vrše proveru koja lokalna kompanija može ponuditi najbolju cenu za automobil koji želite na određeni dan. Istovremeno, obezbeđuje da lokalne firme osiguraju i najbolju moguću uslugu.

Uspešni su jer su ostali verni osnovnim principima od samog osnivanja kompanije.

Rentalcars.com cilj je da Vam pruže mogućnost iznajmljivanja automobila po najnižoj mogućoj ceni, tako da nećete samo uštediti na vremenu, već možete biti sigurni da ste dobili odličnu vrednost za izdvojeni novac, kao i fantastičnu uslugu.

ID broj trgovca
109000371

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera rentalcars.com?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.