travelWorld.com

Cashback & Shopping Points kod travelWorld.com

  • 2% Cashback + 10% na cijenu cijene rezervacije: Hoteli & letovi
  • PRIHVATA SE Online kupovina

O partneru travelWorld.com

“Your Journey is our Journey”

Bele plaže, snežne planine ili uzbudljive metropole – ko ne mašta o njima? Ili možda tražite odgovarajući hotel za sledeće poslovno putovanje? travelWorld nudi sve to i još mnogo više. Online platforma i aplikacija za rezervacije travelWorld otvaraju potpuno nove svetove putovanja. Ponuda travelWorld-a trenutno obuhvata preko dva miliona hotela i smeštajnih objekata širom sveta. Mnogo drugih ponuda i usluga sledi uskoro.

Zašto travelWorld.com?

Zahvaljujući putničkoj zajednici baziranoj na članstvu travelWorld može da ponudi veliki izbor smeštaja i često povoljnije cene – u skladu sa motom „Bolje od najbolje cene“. U tom cilju kompanija sarađuje direktno sa najpoznatijim globalnim pružaocima usluga smeštaja.

Prednosti

Ogroman izbor

Dva miliona različitih smeštajnih objekata u celom svetu, ponuda je u stalnom porastu

Brzo & jednostavno 

Rezervišite u tri jednostavna koraka uz trenutnu potvrdu rezervacije

Odlične cene 

Niže cene zbog naše zatvorene zajednice, bez naknada za rezervacije odnosno kreditne kartice

Kvalitet 

Pregledno prikazane recenzije smeštaja na osnovu iskustava hiljada gostiju

 

O nama

travelWorld čini internacionalni tim stručnjaka za IT i putovanja. U našim poslovnicama u Londonu, Beču i Varšavi vredno radimo na tome da našu inovativnu platformu za rezervacije putovanja učinimo globalnim igračem na tržištu putovanja.

„Najbolji hoteli po najboljoj ceni“, uključujući Cashback i Shopping Points

Inovativna platforma za rezervacije svojim članovima nudi sistem lojalnosti kroz koji kupac može da sakuplja Cashback i Shopping Points. U samo nekoliko koraka možete da rezervišete svoj omiljeni smeštaj putem veb-stranice ili mobilne aplikacije. myWorld kupci dobijaju do 2% Cashback-a i Shopping Points pri svakoj rezervaciji.

Uvek nove top ponude

Na travelWorld-u myWorld članovi mogu da realizuju Shopping Points ili čak da plate Cashback kreditom. Zahvaljujući stalno novim Shopping Point Deals ponudama u odabranim smeštajnim objektima osigurana je raznolika ponuda. Kupcima koji poseduju Benefit Voucher travelWorld nudi takozvane Benefit Deals. Bilo da su u pitanju Shopping Points ili Benefit Deals, pomažemo vam da uštedite kako biste istinski uživali u sledećem putovanju.

ID broj trgovca
107905

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera travelWorld.com?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.