travelWorld.com

Tvoje prednosti kod travelWorld.com

  • 15% Cashback Deal* For selected properties only Sada 15% umesto 4% Cashback-a važi od 20.12.2023. do 31.12.2024.
  • 4% Cashback + 6% na cijenu cijene rezervacije: Hoteli & letovi
  • 8% Cashback Deal* For selected properties only Sada 8% umesto 4% Cashback-a važi od 20.12.2023. do 31.12.2024.
  • 10% Cashback Deal* For selected properties only Sada 10% umesto 4% Cashback-a važi od 20.12.2023. do 31.12.2024.
  • 12% Cashback Deal* For selected properties only Sada 12% umesto 4% Cashback-a važi od 20.12.2023. do 31.12.2024.
  • 20% Cashback Deal* CashbackDeal5 Sada 20% umesto 4% Cashback-a važi od 24.7.2023. do 31.12.2024.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod travelWorld.com

Molim te obrati pažnju da će tvoja kupovina biti zabeležena samo ako je tvoj nalog na travelWorld povezan sa tvojim myWorld nalogom ("myWorld" dugme u prozoru za prijavu). Korišćena email adresa mora biti ista za travelWorld i myWorld. Ukoliko se koriste različite email adrese, kupovina neće biti zabeležena i stoga neće biti naknade.
Povezivanje oba naloga može se takođe uraditi retroaktivno. Tvoja kupovina će biti naknadno isplaćena u roku od 6 meseci.

O partneru travelWorld.com

Your Journey is our Journey” – Putovanja & odmor

TravelWorld je vodeća putnička kompanija, specijalizovana za pružanje pristupačnih i fleksibilnih opcija putovanja kompanijama i pojedincima. Sarađujemo sa stotinama B2B ponuđača kako bismo obezbedili najbolje cene smeštaja, letova i drugih usluga povezanih sa putovanjima.

Zašto travelWorld.com?

Zahvaljujući našoj “zatvorenoj grupi korisnika” možemo da ponudimo paušalne cene, čak i ako rezervacija nije deo paket aranžmana što nas čini veoma konkurentnom opcijom za putnike koji upoređuju cene pre rezervacije. U travelWorld-u smo ponosni na naš izvanredni korisnički servis. Posvećeni tim stručnjaka za putovanja na raspolaganju ti je za sva pitanja i zahteve i čini sve da tvoje iskustvo putovanja bude "bolje od najbolje cene".

Pogodnosti

- Izbor

Preko tri miliona različitih smeštajnih jedinica širom sveta, broj je u stalnom porastu.

- Brzo i jednostavno

Rezerviši u tri jednostavna koraka uz trenutnu potvrdu rezervacije i besplatnu registraciju.

- Najbolje cene

Niže cene zahvaljujući našoj zajednici zasnovanoj na članstvu, bez naknada za rezervaciju i za kreditne kartice.

- Kvalitet

Pregledne ocene smeštaja zasnovane na utiscima hiljada gostiju.

- Cashback

Najveći Cashback od svih myWorld putnih partnera.

O nama

travelWorld se sastoji od internacionalnog tima stručnjaka za IT i za putovanja. U našim kancelarijama u Londonu, Beču i Varšavi vredno radimo na tome da našu inovativnu platformu za rezervacije putovanja učinimo globalnim igračem na tržištu putovanja.

Bilo da planiraš poslovno putovanje, porodični odmor ili kratko romantično putovanje, travelWorld ima sve što ti je potrebno da ostvariš svoje snove o putovanjima. Posvećeni tome da obezbedimo najbolje cene, najbolji korisnički servis i najbolje nagrade, mi smo tvoj partner za sve tvoje potrebe kada su u pitanju putovanja.

Najbolje ponude

myWorld članovi mogu da iskoriste svoje Shopping Points na travelWorld-u kroz naše ponude koje se stalno menjaju. Za korisnike koji poseduju Benefit Voucher travelWorld nudi takozvane Benefit Deals ponude. Bez obzira da li želiš da iskoristiš Shopping Points ili Benefit Deals, mi ti pomažemo da uštediš i zaista uživaš u sledećem putovanju.

ID broj trgovca
107905

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera travelWorld.com?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.