Shopping uz Cashback – Cashback App za kupovine!

Cashback App

Sa našom besplatnom Cashback aplikacijom profitirate prilikom svih svojih kupovina od prednosti iz kupovina gde god da se nalazite.

  • Jednostavno pronađite Cashback Shops u blizini
  • Koristite Deals u svakom trenutku
  • Jednostavan pristup profilu i digitalnoj Cashback kartici
Cashback App u App Store-u Cashback App u Google Play-u

Shopping uz Cashback na svakom mestu!

Pronađite Cashback Shops

Želite brzo da pronađete Cashback Shop za kupovinu, dobar ručak ili nekoliko suvenira? Uz Cashback App imate pregled Cashback Shop-ova u vašoj okolini i znate gde možete da koristite svoje prednosti iz kupovina.

Pronađite partnerske firme u Cashback App
Pronađite odgovarajući Shopping Point Deal u svakom trenutku

Odgovarajući
Deal odmah

Pronašli ste partnersku firmu koja daje savršeni Deal za vas, jednostavno primenite Cashback App. Izaberite Deal, iskoristite Shopping Points i realizujte Deal odmah prilikom plaćanja.

Vaša digitalna Cashback kartica

Vaša digitalna Cashback Card

Ako vam Cashback Card nije pri ruci a upravo se nalazite na kasi Cashback Shop-a, nikakav problem. Uz Cashback App imate svoju digitalnu Cashback Card uvek pri ruci i bez problema profitirate od svojih prednosti iz kupovina.

Vaše prednosti

Profitiranje na svakom mestu

Uz Cashback App uvek vam je pri ruci ogroman izbor Cashback Shop-ova – u vašem regionu, u celoj zemlji ili širom sveta. I mnoštvo Online Shop-ova je dostupno samo na jedan dodir ekrana. Na taj način profitirate uvek i svuda!

Uz Cashback App profitirate u svakom trenutku i na svakom mestu
Uz Cashback App uvek imate pregled šoping mogućnosti

Organizacija
bez stresa

Želite da pronađete dobar restoran ili da provedete opušten dan ispunjen prednostima iz kupovina? Uz Cashback App možete sve da organizujete potpuno opušteno bilo gde da se nalazite, profitirate od prednosti i možete da koristite ekskluzivne akcije i Deals ponude. Više ne propuštate Cashback i Shopping Points!

Uz Cashback App kupujete širom sveta uz prednosti

Kupovine širom sveta

Oko 150.000 partnerskih firmi širom sveta nudi sve što vam je potrebno za opuštajući izlet i dobar obrok, tu možete da nabavite i artikle za svakodnevnu upotrebu. Pronađite sve Cashback Shop-ove u svojoj blizini, aktuelne akcije i ekskluzivne Deals ponude uz Cashback App.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.