myWorld App
Kupovina uz Benefits

myWorld App

Sa besplatnom myWorld App profitiraš od naših prednosti pri svakoj svojoj kupovini god da se nalaziš.

  • Pronađi sve online i lokalne partnere
  • Obezbedi Deals ponude i realizuj vaučer-kodove
  • Jednostavan pristup profilu i tvojim kupovinama
Cashback App u App Store-u Cashback App u Google Play-u

Kupovina uz Benefits na svakom mestu

Pronađi lokalne partnere

Na putu si i želiš brzo da pronađeš lokalnog partnera za kupovinu, ukusan ručak ili nekoliko suvenira? Uz myWorld App u svakom trenutku imaš pregled svih lokalnih partnera u okolini i znaš gde možeš da ostvariš Benefits.

Pronađite partnerske firme u myWorld App
Pronađite odgovarajući Shopping Point Deal u svakom trenutku

Sve Deals
ponude u Benefit
Lounge-u

Kada pronađeš partnera koji ima savršen Deal tebe, iskoristi ga lako uz myWorld App. Odaberi Deal, realizuj Shopping Points i iskoristi obezbeđni Deal odmah prilikom plaćanja.

Vaša digitalna myWorld kartica

Jednostavno sakupljanje prednosti

Kada dođeš na kasu lokalnog partnera, jednostavno pokreni myWorld App, protresi telefon i pojaviće se QR kod odnosno bar-kod. Kod će biti skeniran, a tvoje prednosti pripisane.

Tvoje prednosti

Profitiraj bilo gde

Uz myWorld App uvek imaš ogroman izbor myWorld partnera pri ruci – u regionu, u čitavoj zemlji ili širom sveta. Mnoštvo online prodavnica takođe je udaljeno na samo jedan dodir ekrana. Na taj način profitiraš uvek i svuda.

Uz myWorld App profitirate u svakom trenutku i na svakom mestu
Uz myWorld App uvek imate pregled šoping mogućnosti

Organizacija
bez stresa

Želiš spontani obrok u dobrom restoranu ili opuštajući dan uz Benefits? Uz myWorld App možeš sve da organizuješ bez stresa, profitiraš od prednosti i iskoristiš ekskluzivne Deals ponude i vaučer-kodove. Ne propuštaj više Cashback & Shopping Points.

Uz myWorld App kupujete širom sveta uz prednosti

Kupovina širom sveta

Oko 150.000 partnera širom sveta ne samo da ti nudi sve za opuštajući izlet i dobar obrok, već kod njih možeš da nabaviš i proizvode za svakodnevnu upotrebu. Pronađi sve lokalne partnere u blizini, kao i ekskluzivne Deals ponude i vaučer-kodove, uz myWorld App.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.