Trysil Kontor og Data

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% På ditt kjøp
  • Akseptert
  • Scan & Go
    Skann kvitteringene dine fra denne Partner i myWorld App og få fordeler.
  • B2B
    Shop hos denne Partner og få fordeler.

Kontakt

Beskrivelse

Trysil Kontor og Data er en ledende leverandør av IT- og kontorløsninger i Trysil, Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester, inkludert datamaskiner, skrivere, nettverkssystemer, programvare og kontorutstyr. I tillegg tilbyr vi også hvitevarer som kjøleskap, vaskemaskiner og ovner av høy kvalitet til både private hjem og bedrifter.
 

Videre er vi stolte av å kunne tilby et omfattende utvalg av blekkpatroner og tonerkassetter for de fleste skrivermerker og modeller. Våre kunder kan være trygge på at de vil finne det de trenger for å holde kontoret kjørende jevnt og effektivt.
Når det gjelder kontorrekvisita, tilbyr vi alt fra kopipapir og mapper til penner og notatbøker. Vi har alt du trenger for å holde kontoret organisert og produktivt. I tillegg til dette har vi et utvalg av kaffemaskiner av høy kvalitet som kan holde dine ansatte og kunder energiske og fornøyde gjennom dagen.


Vårt sortiment inkluderer også bærbare datamaskiner og mobiltelefoner fra anerkjente produsenter, slik at du kan være produktiv uansett hvor du er. Våre erfarne medarbeidere står klare til å hjelpe deg med å finne de rette løsningene for dine behov, enten det er til hjemmekontoret eller bedriften din.

* Medlemsfordelene kan variere mellom ulike produkter og avgjøres av partneren. Informasjon på nettsiden er derfor ingen garanti.