Hereford Steakhouse Sentrum

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% På ditt kjøp
  • Akseptert
  • Scan & Go
    Skann kvitteringene dine fra denne Partner i myWorld App og få fordeler.
  • B2B
    Shop hos denne Partner og få fordeler.

Kontakt

Beskrivelse

Hereford Steakhouse: Der Biff er En Opplevelse


På Hereford Steakhouse handler alt om å skape glade og fornøyde kunder. De har vært kjent for å servere fantastisk biff i mange år, og det er noe de er stolte av å fortsette med.


Biff i Verdensklasse:


Hos Hereford Steakhouse får du ikke bare biff, men biff med en historie. De skryter av å være et av de få stedene i Oslo der du kan nyte biff med stamtavle. Fra den deilige Greater Omaha Entrecôte til den legendariske Japanske Wagyu, hver bit er en smaksopplevelse du sent vil glemme.


Vin og Atmosfære:


Men det er ikke bare biffen som imponerer på Hereford Steakhouse. De har også et imponerende utvalg av viner fra hele verden som kompletterer måltidet perfekt. Og med vennlige servitører som skaper en avslappet atmosfære, er hvert besøk en festlig anledning.


Velkommen til Hereford Steakhouse:


Kom og besøk Hereford Steakhouse i dag og opplev en verden av førsteklasses biff og god stemning. Med sitt lidenskapelige engasjement for å skape minneverdige matopplevelser, vil de gjøre alt de kan for å få deg til å føle deg som hjemme og fornøyd.

* Medlemsfordelene kan variere mellom ulike produkter og avgjøres av partneren. Informasjon på nettsiden er derfor ingen garanti.