На овој начин можеш да ги искористиш твоите Shopping Points

1. Регистрирај се

2. Собирај Shopping Points

3. Искористи Shopping Points

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.
;