12.5.2022

Сега получавате дори още повече Shopping Points

Добри новини: От тук нататък ще получавате повече Shopping Points от всякога за Вашите покупки в myWorld.com в допълнение към Вашия Cashback. За Вас това означава дори още повече възможности да се възползвате от нашите вълнуващи Deals в Benefit Lounge.

Светкавично бързи Shopping Points
Добрите новини не свършват: Вашите Shopping Points вече са достъпни за Вас по-бързо от преди. Скоро, след като регистрирате Вашата поръчка, ще кредитираме Вашите Shopping Points във Вашия профил и ще можете да ги осребрите незабавно.

Нашите подобрения за Вас накратко:
• Повече Shopping Points за всяка покупка
• С тях ще можете да се възползвате от дори още повече Deals в Benefit Lounge и в travelWorld
• Вашите Shopping Points са достъпни за Вас дори още по-скоро

Пазарувайте и събирайте дори още повече Shopping Points
Това прави пазаруването с myWorld.com дори още по-ценно за Вас. Тъй като от колкото повече Deals се възползвате с Вашите Shopping Points, толкова повече пари пестите. Така че пазарувайте още сега, съберете Вашите трайно увеличени Shopping Points в допълнение към Cashback и се възползвайте от Deals.

Осребряване на точки в други държави
Ако искате да осребрите Вашите Shopping Points за Deal, която се предлага в различна валута от тази, с която сте ги спечелили, ще видите различна сума Shopping Points. Тъй като Shopping Points се кредитират на база на сумата на Вашата покупка, събраната сума варира в зависимост от местната валута. В случай че дадена Deal е в различна валута, Вашият баланс на Shopping Points следователно ще се конвертира в сумата на съответната валутата въз основа на дневния обменен курс.

Открийте Deals сега

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.