13.9.2021

Големи попусти во Carpisa!

Изберете некоја од чантите од Carpisa и бидете уникатна дама со препознатлив стил! ✨

Пронајдете ја вашата омилена чанта со неодоливо намалување до -70%, креирајте eVoucher и заштедете двојно ‼* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.