Купување во Shopping Community

Вашите можности за пазарување

CASHBACK CARD

 1. Купување на лице место во Cashback Shop
 2. Покажете ја Cashback Card кога плаќате
 3. Израдувајте се за Cashback и Shopping Points

ONLINE SHOPPING

 1. Пронајдете го посакуваниот Online Shop и селектирајте го
 2. Кликнете на „Купувај online сега“ и пазарувај
 3. Добијте Cashback и Shopping Points

Вашата Cashback Card:

Во секое време ќе ја најдете Вашата Cashback Card на интернет страницата на Cashback World или на Cashback App во Вашиот профил. Освен тоа, има многу Cashback Shops во Вашата близина, кои издаваат Cashback Card. Таму можете да си обезбедите Cashback Card со логото од Вашата омилена продавница.

Cashback Card

Вашите предности при пазарувањето

CASHBACK

 • Вратете до 5% од вкупната куповна цена
 • Користете го заработениот Cashback за набавки
 • Може да се одлучите да ви се исплати Cashback од 5 €

SHOPPING POINTS

 • Соберете поени за купување со секое купување
 • Откријте ги нашите фантастични Deals и придобивки
 • Откупете ги вашите Shopping Points и добивајте неверојатни попусти

Секогаш флексибилен шопинг со Cashback App

Cashback App

Со нашата бесплатна Cashback App ќе профитирате со предности при сите Ваши пазарувања и кога сте во движење.

 • Едноставно лоцирање на Cashback Shops во Вашата близина
 • Обезбедување на Shopping Point Deals во секое време
 • Лесен пристап до профилот и до дигиталната Cashback Card
Cashback App во App Store Cashback App во Google Play
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.