Регистрација кај BIVEST

Како лојален потрошувач на BIVEST заштедувате пари со секое купување – и тоа не само кај BIVEST, туку кај околу 150.000 Трговски партнери во светот! Па така, купувањето е забавно!

Преглед на Вашите предности како лојален потрошувач:
  • Cashback и вредни Shopping Points со секое купување
  • Актуелни информации за ексклузивни Deals и акции
  • Покани за настани и Events
  • Бесплатно и необврзувачко членување
Моите податоци
Мојата адреса