РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ БЕСПЛАТНО ВО CASHBACK WORLD НА ОВОЈ НАЧИН

На кој начин сакате да се регистрирате во Cashback World?

Сакате да пазарувате со предности? Нема никаков проблем! Можете многу едноставно и бесплатно да се регистрате во Cashback World, online или во Cashback Shop и ќе профитирате уште со првото пазарување.

Online и 3 Shopping Points на подарок

 1. Кликнете на „Бесплатна регистрација“ и пополнете го формуларот
 2. Се добива мејл за потврда каде се кликнува на линкот за активација
 3. Се добиваат 3 Shopping Points на подарок и се користат предностите кај Трговските Партнери

Во Cashback Shop се добива Cashback Card

 1. Во пребарувањето пронајдете Cashback Shop со Card Pick Up во Вашата близина
 2. Посети го Cashback Shop-от и регистрирај се во Cashback World
 3. Земете ја Вашата Cashback Card во форма на кредитна картичка и користете ги предностите кај Трговските Партнери

Совет: Дури и откако сте се регистрирале онлајн, можете во секое време да се регистрирате како лојален потрошувач во Cashback Shop со Card Pick Up и бесплатно да добиете Cashback Card во форма на кредитна картичка. Доколку во Shop-от не го направиле веќе ова, тогаш можете да ја поврзете Вашата нова картичка со Вашиот Account во Вашиот профил на „Мои картички“.

 

СЕЕДНО Е КАКО ЌЕ СЕ РЕГИСТРАТЕ ВО CASHBACK WORLD - ЗА ВАС ТОА СЕКОГАШ ЌЕ БИДЕ БЕСПЛАТНО

Сакате да го препорачате Cashback World?

Поканете ги Вашите пријатели во Cashback World и заедно со нив собирајте предности од купувањата.

Препорачајте бесплатно оnline

 1. Најавете се на веб страницата на Cashback World и отворете го Формулар Tell-a-Friend.
 2. Испратете покана со известување на Вашите пријатели
 3. Заедно со Вашите пријатели добивајте предности кај Трговските Партнери

Регистрирај се со Cashback World флаерот

 1. Купете го Cashback World флаерот со вклучена Cashback Card во Вашата регионална канцеларија
 2. Пополнете го заедно флаерот или нека го пополни Вашиот пријател сам.
 3. Доставете го флаерот во регионалната канцеларија или Завршете ја регистрацијата онлајн
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.