Преземете го сега Cashback Helper за Вашиот десктоп прелистувач!

Поддржани се следниве прелистувачи:

Во моментов, сурфате со: Unsupported

Внимание: Cashback Helper се активира при првата најава на интернет страницата на C myWorld:

Cashback Helper

1. Инсталирајте Cashback Helper

Преземете го Cashback Helper од Web Store како проширување на Вашиот прелистувач.

1. Инсталирајте Cashback Helper

2. Најава

Најавете се со Вашите податоци за пристап во myWorld.

2. Најава

3. Купувајте онлајн без проблеми

Во Cashback Helper, пронајдете го посакуваниот Shop, купувајте и собирајте Cashback и Shopping Points!

3. Купувајте онлајн без проблеми

Предностите на Cashback Helper:

  • Најавете се само еднаш и веќе никогаш нема да испуштите Cashback и Shopping Points
  • Сите понуди на Трговските партнери на myWorld на едно место
  • Едноставно пронајдете го Трговскиот партнер и веднаш пазарувајте!
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.