Со секое купување направете добро

Шопинг за подобар свет

Како меѓународно успешна Shopping Community, важно ни е не само да Ви овозможиме да купувате со предности како наш член, туку сакаме и да бидеме општествено одговорни. Затоа поддржуваме хуманитарни организации кои работат со лица под ризик и се борат за зачувување на животната околина, во целиот свет.

Со секое купување, помагате

Членовите како Вие ја овозможуваат нашата поддршка. Бидејќи секое купување ни помага нам, да им помогнеме на другите и да придонесеме за подобар свет за сите нас. Не само што купувате со предности, туку и правите нешто добро во исто време.

Child & Family Foundation

Со помош на меѓународните образовни проекти на Child & Family Foundation, деца, млади и семејства во ризик добиваат пристап до образование. На тој начин, тие добиваат шанса, самите да си ја креираат својата иднина.

Greenfinity Foundation

Целта на Greenfinity Foundation е позелена и поеколошка иднина за сите нас. За овие цели, фондацијата реализира проекти за заштита на животната околина и климата во целиот свет.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.