Вашите придобивки на Rideways

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 5% Cashback Валиден од 02.12.2022 до 16.12.2022
  • * Со Cashback Deal, ги користите Вашите Shopping Points за Cashback. За да го сторите тоа, морате да имате доволно Shopping Points во вашиот myWorld пофил, кои ќе бидат искористени кај myWorld за Cashback Deal. Вашите Shopping Points тогаш ќе бидат автоматски минусирани од вашиот myWorld профил.

  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Rideways

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Rideways

Quality, great value airport transfers in over 800 airports worldwide. Pre-book your ride and arrive happy that one of our vetted local experts will be wating to take you to your destination. Offering standard cars, executive and luxury cars with a range of large group vehicles too, we have the right ride whatever your budget or group size. Book up to 2 hours before you need your ride, and cancel right up to 2 hours before your pickup. Flight delayed? No worries, all of our suppliers will track your flight to ensure your driver is there when you arrive. Book with confidence today.

ID на Трговски Партнер
449000512

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rideways?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.