Вашите придобивки на eBooks.com

  • 2% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во eBooks.com

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За eBooks.com

Електронски книги за PC, Mac, Sony Reader и мобилни телефони...

Широк асортиман на електронски книги од водечките светски академски, популарни и професионални издавачи.

eBooks.com е најпопуларната продавница за дигитални книги на интернет со широка палета на современи електронски книги од светските водечки издавачи.

Поради значително пониските цени од оние на книгите со тврд повез и единствената предност од можноста за моментално симнување на книгите од интернет, продажбата на eBooks.com значително се зголемува.

ID на Трговски Партнер
449000074

Не можете да ја најдете вашата нарачка од eBooks.com?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.