Cashback & Shopping Points

  • 5% + 5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

  • Контакт
  • Важно!
    Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
  • ID на Трговски Партнер
    369000318

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

Опис

Prosvetnodelo.com.mk  најголемата онлајн книжарница со над 33000 артикли со највисок квалитет. Просветно дело постои од 1945 година, а денес освен 30-те книжарници, располага и со онлајн книжарница преку која купувањето е полесно и поедноставно од кога било претходно, а сите производи ви се достапни само со еден клик. Од удобноста на вашиот дом можете да кликнете на нашата страница и да направите нарачка по ваш избор од нашиот богат асортиман, со достава до дома.

Ние сме секогаш тука за вас.

Ваше Просветно дело

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ProsvetnoDelo.com.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.