Cashback и Shopping Points во Rakupen.mk

  • 2% Cashback + 5% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Rakupen.mk

Cashback World куповната заедница е посебно добредојдена кај нас!

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Rakupen.mk

Rakupen.mk е онлајн платформа за купувачи и трговци кои сакаат да тргуваат онлајн. Онлајн продавницата (online marketplace) брои огромен асортиман на производи од повеќе сектори и врши испорака низ целата држава. Ракупен соработува со трговци кои сакаат да се здобијат со дополнителен канал на продажба или онлајн изложеност на пазарот и ги пласира понудите према онлајн купувачите.

 

Зошто Rakupen.mk?

Времето за нас е драгоцено, бидејќи времето значи живот. Ние сакаме да ви заштедиме драгоцено време, а со тоа да ви го отвориме патот кон нови животни можности. Нашата цел е да се погрижиме за вашата комоција, и секоја испорака која ќе ја направиме до вашиот дом да е подарок од заштедено време. Ние не продаваме само производи, туку испорачуваме комфорт и животно време.

Како Rakupen.mk?

Избегнете ги градските гужви, трагањето по паркинг место и долгиот исцрпувачки шопинг по трговските центри. Избегнете го уморот, останете дома, каде што е најсигурно и најкомфорно. Отидете онлајн на нашата веб страна и едноставно, само со неколку кликови, одберете го вашиот омилен производ. Виртуелната количка е полесна за туркање и го прави пазарувањето лесно и едноставно. Не напуштајќи го вашиот домашен комфорт, кликнете, направете онлајн нарачка и очекувајте брза испорака до вашиот топол дом.

Што Rakupen.mk?

Ние сме модерна и прегледна онлајн продавница со огромен асортиман на најразновидни производи . Повелете и пробајте!

ID на Трговски Партнер
369000315

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rakupen.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.