Вашите придобивки на Tenergy Power

  • 2,5% Cashback + 6% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Tenergy Power

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Tenergy Power

Tenergy Corporation was established in 2004 in the heart of Silicon Valley, California. As a pioneer in providing total power solutions, Tenergy has enjoyed rapid growth by working closely with our customers to develop comprehensive battery and charger products. Tenergy serves a world-wide spectrum of industry clients through technical strength and innovative products. Our customers benefit from Tenergy’s broad product and technical capabilities in NiMH, Li-Ion, Li-Polymer, LiFePO4, NiCd batteries, chargers, power management, and other emerging power technologies. Tenergy products touch a wide variety of products in the rechargeable battery market, including industrial, consumer products, storage, transportation, medical, communication, military, and many other special applications.   Tenergy POWER, is our online store that brings these products and the same support directly to customers. Whether you just need basic rechargeable batteries for your HOME, business, school, or projects we're here to help!

ID на Трговски Партнер
369000304

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Tenergy Power?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.