Cashback и Shopping Points во OpenSky

  • 2% + 1 по 100 EUR Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во OpenSky

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За OpenSky

All for woman in one place. In OpenSky you can find all you need. 

ID на Трговски Партнер
369000302

Не можете да ја најдете вашата нарачка од OpenSky?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.