Cashback и Shopping Points во Pretty Wire

  • 2% + 1 по 100 EUR Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Pretty Wire

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Pretty Wire

Fashion is all the girls know. From now on find all you need in one place. 

ID на Трговски Партнер
369000299

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Pretty Wire?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.