Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000297

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

Just Lenses is by far the most convenient and affordable choice for refilling your contact lens prescription. We know the health benefits of contact lenses can be overshadowed by the costs, so we're committed to providing the most healthy, affordable and convenient service available anywhere.

We provide the exact contact lenses prescribed by your eye doctor, in factory sealed packaging, at savings of up to 70% off what you would pay at the retail level. And we offer the convenience of delivering your discount contact lenses right to your home or office - you don't have to order your lens at marked-up prices. From Acuvue to FreshLook Contacts - we have what you're looking for. What could be more ideal?

Не можете да ја најдете вашата нарачка од JustLenses?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.