Cashback и Shopping Points во Jamalon

  • 3% + 4 по 100 EUR Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Jamalon

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Jamalon

Get your favourite books from Jamalon. Jamalon is the largest online bookstore in the Middle East, offering more than 9.5 million titles of Arabic and English books with home delivery.

ID на Трговски Партнер
369000291

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Jamalon ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.