Вашите придобивки на Zaful

  • 8% Cashback Deal* Standard CB Deal Сега 8% наместо 3% Cashback Валиден од 11.1.2023 до 31.3.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Zaful

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Zaful

Welcome to ZAFUL!   ZAFUL is your one-stop online shop for today's most daring, exciting and edgy fashion apparel. Our affordable collections are all about redefining trends, design excellence and exceptional quality to satisfy the needs of every aspiring fashionista. The original idea is to share the latest news and fashion trends on women's clothing with fashion-forward, free-thinking girls, and we offer the fast fashion worldwide.   Who we are?   ZAFUL is owned by WISEON E-COMMERCE (HONG KONG) LTD. The business ownership, all rights reserved by WISEON E-COMMERCE (HONG KONG) LTD.   Our vision:   ZAFUL was established with a clear vision: to provide the very latest in compelling designs for the fashionably hip along with providing exceptional value, quality, and superb customer service. We offer a select choice of clothing, shoes, accessories and more to deck out your wardrobe with style.   Our aspirations:   Our exciting brands consist of emerging new designers and our discerning buyers have a keen eye for the best look anywhere so you can always find a style to call your own. Fashion is more than simply style: it also represents our aspirations, which is why our designs are as unique and individual as you.   For those who embrace inspired cutting edge fashion that's ahead of the trend curve, welcome to destination chic.

ID на Трговски Партнер
369000286

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zaful?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.