Cashback и Shopping Points во Ssense

  • 2% + 2,5 по 150 USD Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Ssense

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Ssense

SSENSE is an international online retailer known for its directional selection of over 150 brands including Givenchy, Rick Owens, Alexander Wang, Saint Laurent, Alexander McQueen and Off-White. Since 2003, we have expanded into a global destination for online luxury receiving over two million visitors per month.

ID на Трговски Партнер
369000281

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ssense?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.