Cashback и Shopping Points во RaynaTours

  • 2% + 2,5 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 150 USD.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во RaynaTours

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За RaynaTours

Our unbridled commitment to exceed customers’ diverse travel expectations make us different and one of the undisputed leaders in the industry. Whether you wish to delve into the Bedouin lifestyle on a mesmerizing overnight desert safari or want to indulge in many of the adventurous pursuits that UAE offers, or wish to experience the diversity of UAE at its best, simply let us know your requirements. Rayna’s experts customize a travel plan that would help you to make most of your vacation. Not only do we cater to leisure travelers, but also serve business clients with professional corporate packages and innovative MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions) related services.

ID на Трговски Партнер
369000276

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RaynaTours?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.