Вашите придобивки на Newchic

  • 4% Cashback + 12% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Newchic

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Newchic

Welcome to Newchic.com!

Our Story
In 2015 we started with a vision, to make fresh fashion affordable. Now, we have grown into a global brand offering the latest styles to the world.

Our Mission
We want to make you look good for less. If you are craving for something new, fresh, and stylish, then NewChic will help you get the perfect look! NewChic offers a massive selection of the latest clothing and accessories for both men and women. Fashion never sleeps, and every day you can discover new items added to our catalog.
Our large operations keep our costs down, and we pass this advantage on to you with our fabulous prices.

Worldwide Online Fashion
Our fashion items are worn across the globe. With an international shipping network, no matter where in the world you are, our all our items can be shipped internationally to you via registered tracked mail.

Dedicated To Serve
Our friendly customer focus looks after you every step of the way. If you have a question or comment, reach out to us, we are happy to help.

We at NewChic strive to be at the forefront of the latest looks. We continually keep an eye on everything related to fashion and ride the current fashion trend.
Welcome to NewChic where the latest fashion meets the best price.

ID на Трговски Партнер
369000269

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Newchic?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.