Cashback и Shopping Points во Joyshoetique

 • 3% + 4 Вкупно на набавката (нето сума)
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Joyshoetique

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Joyshoetique

 • We aim to look for fashion shoes for you and also offer high performance-price products including women's clothing, jewelry , bags and more Our vision is bringing happiness into every woman's life.
 • Features of Joyshoetique include, but are not limited to:
 • 100,000+ product styles and 500+ daily update styles
  We collect information about women's fashion and source relevant products as soon as possible
 • Prices 60-80% cheaper than local
  We cooperate with many manufacturers rather than sourcing from middlemen
  We purchase in scale so the price is lower than market price
 • Product recommendations
  We recommend popular products to you which you might not be aware of
ID на Трговски Партнер
369000266

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Joyshoetique?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.