Вашите придобивки на Easyrentcars

  • 1% Cashback + 8% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Easyrentcars

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Easyrentcars

We serve road trip travelers from different countries by working with car rental companies all over the world, from household-known names to small local specialists, to bring customers the cars, choices and deals that make a difference to every trips.

We are EasyRentCars.com, a trusted car hire online platform operated by Easy Tour International Limited. EasyRentCars is dedicated to making car hire online as easy as possible. We are experienced car hire specialists providing online services for car hire at over 200 countries, covering 100,000+ locations worldwide.

ID на Трговски Партнер
369000262

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Easyrentcars?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.