Cashback и Shopping Points во Dx

  • 4% + 1
    Double Cashback
    Сега 4% наместо 2% Cashback
    (Валиден од 26.11.2021 до 29.11.2021)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 150 USD.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Dx

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Dx

If this is your first visit, then congratulations! You are about to embark on a wonderful journey to discover the coolest gadgets in the world. Here at DX you won't feel like a stranger but rather, a fellow gadget fan!

Established in 2005, DX is one of China's original direct business to consumer e-commerce retailers and continues to be a leading retailer today with over 1 million customers and 3000 suppliers.

DX has one of the largest and most diverse catalogues in the industry with over 1000 categories, 210,000 items and 1000 daily additions.

DX has the best warranty in the industry. All items are covered by a 5 day dead on arrival warranty. Most items are covered by a 90 day free defective replacement warranty and 150 day repair warranty.

DX customer service is available 24 hours a day 7 days per week through Customer Service Express.

ID на Трговски Партнер
369000261

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dx?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.