Вашите придобивки на Kaplan IT Training

  • 2% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Kaplan IT Training

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Kaplan IT Training

Kaplan IT Training, formerly Transcender, is dedicated to helping IT professionals strengthen technical job skills by preparing for tough certification examinations with the highest quality learning and exam preparation products. In fact, IT professionals consistently vote our exam prep solutions as the most in-depth and realistic in the world.

Kaplan IT Training began as two separate companies: SelfTest Software and Transcender, both founded in 1992. Kaplan Professional acquired SelfTest Software in 1999, followed by Transcender in 2003, creating the largest IT test prep business in the industry. Today, Kaplan IT Training is the leading provider of IT certification practice exams and online learning courses. 

Kaplan IT Training’s commitment to product quality and student success continues to differentiate us from other companies. With an experienced team of certified subject matter experts, technical writers, and technical editors, Kaplan IT Training creates the most in-depth and realistic practice exam items, explanations, and references. Every Kaplan IT Training product goes through a rigorous, multi-stage editing process to ensure comprehensive coverage of exam objectives. The training material reinforces learning objectives and validates knowledge to ensure preparedness to conquer even the toughest IT certification exams.

ID на Трговски Партнер
369000236

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kaplan IT Training?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.