Cashback и Shopping Points во Intego Mac Security

  • 5% + 6 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 150 USD.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Intego Mac Security

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Intego Mac Security

Devoted to Protecting Apple Products Since 1997

 

Mac users have unique security needs, and Intego has been working to protect them from the dangers of the Internet for over 18 years. Founded in 1997, Intego is the only company focusing solely on security for Macs and other Apple products. With a full range of products to protect Macs, as well as products for iOS devices, such as the iPhone and iPad, Intego makes the Internet a safer place for Mac and Apple users.

Intego's security programs are designed so novices and security experts alike can protect their Macs optimally. Intego's programs have received dozens of awards from Mac magazines around the world, all of which stress the quality and ease-of-use of Intego software.

With its unique position as the Mac security specialist, Intego provides Mac users with full protection from all the dangers of the Internet. As the Internet evolves, Intego develops new programs and enhances its existing software to meet the growing security needs of Mac users.

 

ID на Трговски Партнер
369000233

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Intego Mac Security?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.