Вашите придобивки на Lightinthebox

  • 3,5% Cashback + 8% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Lightinthebox

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Lightinthebox

LightInTheBox – is a hypermarket that offers qualified goods at affordable prices

LightInTheBox was found in 2007, and nowadays it is one of the leading participants in the market of e-commerce.

LightInTheBox owns such web pages as www.lightinthebox.com and www.miniinthebox.com , which are translated into major languages and offer to online shoppers all over the world  an opportunity to acquire a wide range of products at an affordable price.

The hypermarket’s range counts over 60 000 products. 

All the items are made in China, and the main markets are the USA and Europe. All products have high quality and reasonable price!

In the hypermarket Lightinthebox, in addition to consumer goods, you can purchase: manual sewing dresses, high quality sanitary ware, electronics for cars, mobile phones and tablets, and more.

Only native speakers are available in the customer service department, so you will get professional and comprehensive answers to all of your questions.

ID на Трговски Партнер
369000209

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Lightinthebox?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.