Cashback и Shopping Points во Shutterstock WW

  • 5% + 13 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 150 USD.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Shutterstock WW

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Shutterstock WW

The company licenses images, video, music, and editorial assets -- as well as custom content tailored to a brand’s needs. Shutterstock offers a variety of plans for individuals, teams, and enterprise customers as well as creative editing and collaboration capabilities. The Shutterstock portfolio of brands includes Bigstock, Offset, PremiumBeat, Rex Features and Shutterstock Custom.

ID на Трговски Партнер
369000182

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Shutterstock WW?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.