Marjanovikj Edukacija

Cashback и Shopping Points во Marjanovikj Edukacija

  • 2% + 1,5 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Marjanovikj Edukacija

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Marjanovikj Edukacija

Веб академијата Еверест е проект на Марјановиќ Едукација, компанија специјализирана за образовни услуги, основана од Александар Марјановиќ.

Александар е основачот и идејниот креатор на Alexandria (www.alexandria.com.mk), најстарата приватна образовна установа во Македонија за ИТ едукација, основана 1993.

Во 2003, под водство на Александар, беше основата Академијата на ИТ Александрија, првата приватна стручна школа за ИТ занимања во Македонија. Како резултат на оригиналниот концепт, искусниот и посветен наставен кадар, над 500 студенти поминаа стручни едногодишни студии а Alexandria, според истражувањата на МАСИТ, Стопанска комора за ИТ, беше доживеана од работодавачите како најдобар добавувач на стручни кадри.

Првиот проект со кој МАРЈАНОВИЌ ЕДУКАЦИЈА ги започнува своите активности во 2013 год. е MyMentor (www.mymentor.edu.mk), првата македонска платформа за менторирано учење на далечина. Ова доаѓа како резултат на над 20 годишното искуство на Александар во областа на едукацијата, многубројните истражувања на пазарот на трудот и е дело на тим составен од инженери, девелопери, искусни ИТ професионалци, проект менаџери, експерти за инструкциски дизајн и продукција на е-курсеви, администратори, како и голем број други соработници. MyMentor започнува со работа во јануари 2014 со 5 курсеви за Microsoft Office апликации.

Во 2015 година, со поддршка од Фондот за иновации и технолошки развој, започнува изградбата на веб академијата Еверест а во период од 15 месеци креирани се 5 студиски програми и 45 курсеви на македонски јазик.

ID на Трговски Партнер
369000175

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Marjanovikj Edukacija ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.