Cashback и Shopping Points во Athens Insiders

  • 2% + 2,5 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 100 EUR.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Athens Insiders

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Athens Insiders

Our philosophy is to provide private and personalized experiential activities that engage travelers in a unique and entertaining way. We are committed to sharing our “insider” knowledge and give our visitors the opportunity to see Greece as we know and love it. Our ultimate objective is for our guests to have a fabulous time.
Discover Greece’s culture and way of life – always with a personal twist.

ID на Трговски Партнер
369000171

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Athens Insiders?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.