Cashback и Shopping Points во Red Carnation Hotels

  • 2% + 1,5 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 100 EUR.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Red Carnation Hotels

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Red Carnation Hotels

Welcome to the Red Carnation Hotel Collection. Seventeen luxury award-winning, family owned and run boutique hotels located in the UK, Ireland, South Africa, Switzerland and the USA, as well as a country gastro-pub in Dorset.

Our commitment to providing our guests with outstanding service and memorable experiences is paramount to our continued success as a company. Each dedicated and highly trained staff member embraces our philosophy of ‘no request is too large, no detail is too small.’ Guests enjoy the finest experiences from generous hospitality, creative and traditional cuisine, splendid luxury, private art collections and passionate service.

ID на Трговски Партнер
369000170

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Red Carnation Hotels?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.