Cashback и Shopping Points во PandaHall

  • 2% + 2,5 по 100 EUR Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во PandaHall

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За PandaHall

We retail and wholesale Beads & Findings including jade, silver, pearl, gemstone, lampwork glass and crystal items etc. We also can source many products for you. We are a Squaretrade Verified Seller. Whether you have a company of jewelry making or personal jewelry store, PandaHall can offer different solutions according to your needs.

ID на Трговски Партнер
369000169

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PandaHall?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.