Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000168

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

GoPro was founded in 2002 by Nick Woodman—a surfer, skier and motorsports enthusiast in search of a better way to film himself and his friends surfing. What started with a 35mm camera and a wrist strap made from old wetsuits and plastic scraps has grown into an international company that has sold over 26 million GoPro cameras in more than 100 countries.

But it’s the millions of passionate GoPro users around the globe who bring the magic to life. They humble and inspire us every day with incredible creativity that helps us see the world in an all-new way—and fires us up to keep creating the most awesome, innovative products possible.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од GoPro?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.