Вашите придобивки на trejd.com.mk

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во trejd.com.mk

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За trejd.com.mk

ТНашата мисија е да помогнеме во остварувањето на целите на нашите клиенти, како и да додадеме софистицирани и нови елементи во нивното работење.

Со големиот асортиман на производи, ги задоволуваме вкусовите и на најспецифичните купувачи. 

Канцелариски материјали за вашиот бизнис, школски прибор за вашите деца и литература за ваш личен развој или за подарок на вашиот пријател.

Во Трејд може да ги пронајдете сите водечки брендови од областа на канцеларискиот мебел. Раководни, работни и посетителски столици, канцелариски бироа, плакари и закачалки.

-бесплатна монтажа

-бесплатна достава по целата територија на Р. Македонија

ID на Трговски Партнер
369000148

Не можете да ја најдете вашата нарачка од trejd.com.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.