Cashback и Shopping Points во 24apteka

  • 1% + 1 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во 24apteka

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За 24apteka

www.apteka.com.mk е првата интернет аптека која ви дава можност да купувате продукти и медицински препарати преку интернет. Идејата за интернет аптека започнува во 2006 година за конечно во 2014 година да биде реализирана. Основен мотив за креирање на оваа web аптека е можноста за добивање на посакуваните препарати или бренд на вашата домашна адреса, користејки го вашиот компјутер, без изложување на непотребни ризици и трошоци. Реализирањето на овој проект ни дава за право да го наречеме како иновативен проект бидејќи во Република Македонија никогаш не се применувал. Исто така имате лесен пристап до декларативните информациите за секој преперат и лесно да ги прочитате, едуцирате, но исто така коментирате и оцените. Крајна цел ни е да прераснаме во ваша домашна аптека, односно да бидеме АПТЕКА ВО СЕКОЈ ДОМ!

телефон: 034/349-090
Email: info@apteka.com.mk

ID на Трговски Партнер
369000143

Не можете да ја најдете вашата нарачка од 24apteka?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.