Trusted Tours and Attractions

Cashback и Shopping Points во Trusted Tours and Attractions

  • 2% + 1 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 100 EUR.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Trusted Tours and Attractions

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Trusted Tours and Attractions

Today, Trusted Tours & Attractions provides easy and secure online ticketing for numerous sightseeing tours, attractions and museums. Our "Members" adhere to the same stringent quality control guidelines as Historic Tours of America ®. The Trusted Tours & Attractions logo is an easily recognizable seal of approval that lets our customers know that they've chosen a tour or attraction that is "guaranteed to please!"

   
Every tour and attraction sold by Trusted Tours is reviewed for:
  • Quality customer service
  • Outstanding hospitality
  • Exceptional value
  • Excellent content
  • Cleanliness
  • Family oriented material
  • Well researched scripts and material

Trusted Tours and Attractions members are monitored by our Customer Feedback Program. Every customer that purchases a ticket through www.TrustedTours.com is encouraged to rate their experience. This ensures that Trusted Tours & Attractions will continue to sell only the best sightseeing tours, attractions, and museums that our country has to offer

.

ID на Трговски Партнер
369000114

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Trusted Tours and Attractions?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.