Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000101

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

BLUE & CREAM (B&C) is a Hamptons based multi-label Mens & Womens retail clothing store. Since opening it's first retail door in Spring 2004, B&C has built a devoted customer base and garnered massive media attention for it's unique product mix, shopping experience, and celebrity clientele. B&C is the brainchild of entertainment marketer Jeffrey Goldstein who defined the B&C lifestyle by appealing to the Hamptonite's Jet-set existence. Leveraging an extensive public relations, entertainment, and communications network, Jeffrey has captured a niche in the highly competitive retail market. Today, B&C is a lifestyle brand that transcends the 3 retail stores it is currently operating. In addition to the primary business of operating retail stores, the B&C Company has expanded into private label design of exclusive B&C T-Shirts, Dress Shirts, and Denim.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Blue&Cream?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.