Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000099

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

BestofVegas.com, part of Entertainment Benefits Group, LLC (EBG), combined is one of the leading online travel reservations agencies in the United States with 8 Million admissions sold annually and reaching over 60 million visitors via the Internet from both leisure and corporate program markets worldwide. Established in 2001, EBG launched BestofVegas.com to offer competitive rates for the best Las Vegas shows, tours nightclubs, as well as a special selection of hotel properties, ranging from small independent hotels to five star luxury properties. The site offers the best hotels, the best shows and the best prices.

LOW PRICES

As one of the market leaders for Las Vegas, BestofVegas.com offers you highly competitive rates on show tickets, tours, attractions, hotels and much more. BestofVegas.com provides you with nothing but the best!

NO CONVENIENCE FEES/NO CREDIT CARD FEES
BestofVegas.com’s reservation service is free of charge. We do not charge you any convenience fees, administration fees, or credit card fees. What you see is what you get.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BestOfVegas?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.