Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 по 100 EUR Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000097

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

The constant unorthodox and innovative approach dedicated to the products manifests itself in diverse artistic collaborations, starting with the advertising campaigns for Aspesi that has always chosen photographers who are able to capture and interpret the spirit of the brand. 
Behind the lens of the Spring-Summer 1988 season, remember Peter Lindbergh who chose the young Linda Evangelista for his shoot in Palm Spring, in California. The duo continued for two more campaigns until 1991, in which the model was the very elegant Christy Turlington, then twenty-two, in the romantic Malibu frame.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Aspesi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.