Вашите придобивки на Triwa

  • 2,5% Cashback + 12% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Triwa

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Triwa

We started TRIWA with the idea of making watches into modern style symbols, with contemporary Scandinavian details. We wanted to move away from the traditional values in the industry, such as status symbols and male clichés.

Ten years later we still live by the same philosophy, expanding in numbers and markets, but never compromising on our original ethos. The name, TRIWA stands for “Transforming the Industry of Watches”.

Throughout all our designs, we believe in making details matter. The love and passion that goes into every piece should be felt when you put them on. ‘Scandi-smart’ describes the TRIWA style best, bringing together quality materials with minimalist style.

Stockholm is the city we call home. We live, eat and create here and find our greatest inspiration throughout the Swedish capital. It’s inside our creative studio in central Stockholm that we design and develop our TRIWA watches, straps, sunglasses and bracelets.

We never produce a product that we wouldn’t wear ourselves. Welcome to the world of TRIWA.

ID на Трговски Партнер
369000082

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Triwa?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.