Cashback и Shopping Points во ROMWE

  • 3% + 4 по 100 EUR Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во ROMWE

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За ROMWE

Romwe.com was one of the web's first online stores and has been helping the fashion-conscious look fabulous since 2008. Based in China, Romwe offers the lastest street style dresses, coats, boots and others more.

ID на Трговски Партнер
369000078

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ROMWE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.