Kidsroom.de - Baby products online store

Вашите придобивки на Kidsroom.de - Baby products online store

  • 1% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Kidsroom.de - Baby products online store

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Kidsroom.de - Baby products online store

At kids-room.com, we have been working for 15 years to shape a better world for babies and parentsby making it our mission to only include the best and highest quality baby items in our range. Whether it’s a baby seat, pram or the baby toys to go with it - we only sell products which fulfil our requirements and that we can thus sell to our customers without a second thought.

ID на Трговски Партнер
369000065

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kidsroom.de - Baby products online store?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.